Wednesday, November 6, 2013

O mare PORCARIE in colaborare cu ROL.ro si cu Programul de Dezvoltare al Turismului Individual European.

Iata un exemplu tipic de promisiune falsa prin care eu pierd timpul (de data asta nu) si unii isi completeaza chestionarele prin promisiuni false.

Asa arata articolul primit prin mail:

Stimate Utilizator,

cu plăcere vă anunţăm, că aţi obţinut o alocare de cazare pentru 2 persoane în a III Ediţie a Programului de Dezvoltare al Turismului Individual European (PDTIE) „Europa mea fără frontiere” 2013. Scopul programului este încurajarea dezvoltării sectorului turistic, cu accent special pe unutăţile mici şi mijlocii de cazare adică pensiuni şi mici hoteluri din întreaga Europă. În a III Ediţie PDTIE 2013 participă 850 de pensiuni şi hoteluri din România şi alte 13 ţări.

Ai obţinut garantat o alocare de 3 zile
de cazare gratuită pentru 2 persoane, ce poate fi realizată în orice hotel, care participă în program. Vă rugăm să vă autentificaţi pe site-ul programului, să confirmaţi participarea şi să indicaţi adresa de livrare a certificatului. 

Cum foloseşti alocarea?
Alocarea primită este valabilă până la 2013-11-27 23:59 şi este necesară confirmarea înainte de expirarea acestui termin. Pentru a confirma, autentificaţi-vă pe site-ul programului PDTIE, completând chestionarul participantului la program şi indicaţi adresa de livrare a certificatului pentru cazare gratuită. Alegeţi hotelul şi în ziua sosirii arătaţi certificatul, pentru a primi cazare gratuită. Certificatul poate fi folosit în 6 luni.

De ce alocarea expiră?
PDTIE emite 100.000 de alocări pentru persoane alese prin intermediul site-ului de internet şi este obligat să împartă întreaga sumă de certificate până la data de 2013-11-27 23:59. Alocările sunt valabile pe o perioadă scurtă de timp, pentru ca în momentul în care Participantul nu răspunde, PDTIE poate retrimite alocările nefolosite altor persoane.

Vă rugăm să renunţaţi.
Dacă aţi decis să nu confirmaţi alocarea şi doriţi să renunţaţi, vă rugăm să accesaţi renuntare, pentru ca automat să redistribuiţi alocarea unie alte persoane, fără a aştepta expirarea acesteia.

Vă felicităm şi vă dorim o vacanţă minunată!
Grăbeşte-te şi pofită de şansa Ta! Autentifică-te pe site-ul PDTIE

0 commentaires:

Post a Comment